torsdag 9 februari 2012

Lagt kort

Grön Diorkjol för hugade spekulanter.
Gårdagen tillbringades förvånansvärt ofta med ett glas bubbel i näven och det är ju sannerligen inget att klaga på. Rosa dito bjöds det på hos Stockholms Auktionsverk som på alla hjärtans-dag, om nu någon fortfarande högtidlighåller det knasiga krimskramsdatumet, ger alla chansen att bjuda på diverse godbitar från märken som LV, Gucci, Chanel, Dior, Nina Ricci, Balenciaga, YSL, Hermès och Lanvin i auktionen Fashion & Lifestyle. Ett gäng Beckmansstudenter har gjort presentationen, som är snygg och samtida utan att vara så vågad att den ger de Östermalmsdamer som förmodligen kommer att kamma hem det bästa lootet med sina mäns pengar i näven dåndimpen. Vi fattiga stackare utan hedgefund-stålar kunde i alla fall glädja oss åt mängder av ögongodis; både i och utanför utställningen. Vissa ladies & gentlemen rör sig nog sällan utanför Östermalm och det var hänförande att se dem kindpussas i sitt naturliga habitat.

Det här var förresten min favorit om nu någon skulle vilja spendera sina gamla- eller nya pengar på undertecknad. Kanske skulle kunna leva med att fira 14 februari då...

Två charmerande chica Chanelblusar, samt en gul sextiotalsklänning från Courrèges.

Kanske den enda Chaneldräkten man någonsin skulle tacka nej till. Vem vill se ut som Barbie, eller möjligen en femåring i utklädningskläder?

Pärlbeklädd cocktailensemble från Diane von Furstenberg och lite annat smått och gott som inkluderar ett par klassiska Louboutin-pjuck och en Hermès-scarf.

I förgrunden en klänning från Galliano och i bakgrunden en från Märthaskolan (till vänster) och från Carolina Herrera.

Fullständigt underbar aftonblåsa från Nina Ricci medan Lars Nilsson var chefdesigner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar