fredag 9 december 2011

Den lysande världen

Nu, innan julstämningen står oss alla upp i halsen, är det lätt att lista anledningar för högtiden. Visst kommer den att bli bedårande? Jag kan redan höra Bing i bakgrunden (på vinyl), känna doften av knäck och föreställa mig hur jag hänger upp prydnader i granen med ett glas skumpa i handen. Ännu bättre blir den så klart med schysta presenter - because you're worth it. Om du behöver ytterligare anledningar kommer de här:

För att man minns sin barndoms böcker för evigt. Varför inte minnas en urtjusig utgåva som denna med illustration av Jillian Tamaki?
För att Altewai.Saome är så samtida att det nästan gör ont. Vansinniga väskor!

För att nonsens inte har varit så här snyggt sedan Alice. Noa Bembibre vet vad grafiskt intresserade vill ha.
För att det kommer att bli vår igen och bara armar kräver bling. Minimarkets vår- och sommarkollektion rockar. Finast är accessoarerna och skorna.

För att lite Chanel är bättre än ingen Chanel.



För att man inte vill bli mer överraskad än man måste.

För att det finns något vagt spöklikt med Jo Gibbs spegel. Och samtidigt något så praktiskt - ibland är man ju inte riktigt redo att fråga vem som skönast i landet är. Trivsamt med lite softat glas då, non?

För att du vill ha upplevt den på riktigt någon gång. Boka biljetter till sagolika Svansjön på Operan nu och känn dig som Nina Sayers. Eller förhoppningsvis inte...

För att duktiga formgivarna Johanna Asshoff och Hanna Brogård beskriver Isala-serien för Ikea "som små juveler att pryda hemmet med".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar